big-symbol

Un service auto unde poți face constatare dauna corectă și repari în cele mai bune condiții

Infiintat la inceputul anului 2019, service-ul executa reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie.

Mardo Motor Serv te ajută atunci când ai nevoie de o constatare de daune auto pe asigurare obligatorie sau CASCO

Mardo Motor Serv este un service auto în care vei avea parte de o constatare de daune corectă, de reparații competente atât pentru partea mecanică cât și cea de tinichigerie.

Întregul proces de la momentul constatării până la efectuarea devizului de reparații și apoi reparația efectivă a mașinii este simplu și fără bătăi de cap pentru dumneavoastră.

Mardo Motor Serv este un service auto, in care serviciile de mecanica auto, vopsitorie auto si tinechigeria auto, plus si alte servicii auto, sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiti si relatia client service auto o sa fie o experienta mai mult decat placuta.

Pentru a face o programare pentru o constatare de daună auto folosiți Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa le adresati prin formularul nostru de mai jos. Sau daca doriti sa ne vizitati, adresa o gasiti in pagina de Contact.

Servicii Constatări Daune Auto:

  • Intocmire dosar de dauna pentru a ne prezenta la asigurator.
  • Decontare directa RCA pentru orice dauna cu orice aisugrator din Romania sau din afara tarii.
  • Asigurăm relatia cu asiguratorul pentru întregul proces de informare, constatare, reconstatare si acte solicitate de asigurator.

Telefon

0722.426.737

Program

LUNI-VINERI:  08:00 – 17:00
SAMBATA:  INCHIS
DUMINICA:  INCHIS

Galerie foto