big-symbol

“Nu vei avea pana de cauciuc atata timp cat ai o roata de rezerva in masina”

Infiintat la inceputul anului 2019, service-ul executa reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie.

Despre Mardo Motor Serv

Mardo Motor Serv este un service auto ce va pune la dispozitie, o gama larga de servicii pentru masini de diferite marci. Profesonalismul si devotamentul echipei, o sa se simtita pana la cel mai mic detaliu si datorita acestui fapt, consideram ca suntem cel mai potrivit service auto din Ploiesti, pentru nevoile dumneavoastra. Alegand sa aduceti masina in service-ul nostru, nu faceti decat sa va usurati problema cu diagnosticarea si rezolvarea defectiunilor tehnice, deoarece detinem echipamentul necesar pentru o diagnoza auto cat mai precisa. In consecinta, alegand service-ul Mardo Motor Serv , eliminati pierderea timpului cu diverse presupuneri inutile si costisitoare.

Diagnoza auto de care o sa aiba parte masina dumneavoastra o sa va scuteasca de cheltuieli suplimentare, astfel nu o sa mai trebuieasca sa cheltuiti sume mari de bani doar cu diagnosticarea defectiunii.

Va punem la dispozitie servicii pentru masini, de cea mai buna calitate, printre care putem enumera: schimb de ulei si filtre, verificari periodice, inlocuire parbrize si lunete, reparatii sisteme de franare, achizitie si schimbare de cauciucuri, inlocuit distributie, intretinere si reparatii cutii de viteze automate, dar si alte servicii mult mai complexe, pentru care va invitam sa ne faceti o vizita la sediul nostru sau sa ne contactati, la telefon sau prin email, deoarece numai asa puteti sa aveti parte, dumneavoastra si masina dumneavoastra, de o experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o retraiti.

Mardo Motor Serv este un service auto, in care serviciile de mecanica auto, vopsitorie auto si tinechigeria auto, plus si alte servicii auto, sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiti si relatia client service auto o sa fie o experienta mai mult decat placuta.

Daca doriti sa consultati cateva dintre serviciile noastre, puteti vizita pagina noastra de Servicii si acolo o sa gasiti o parte din serviciile noastre.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa le adresati prin formularul nostru de mai jos. Sau daca doriti sa ne vizitati, adresa o gasiti in pagina de Contact.

Dotari:

  • Intretinere si reparatii cutii de viteze automate
  • Instalatie incarcare freon R134a
  • Detector pierderi freon
  • Aparat de reglat faruri
  • Stand de testare frane
  • Diagnoza computerizata
  • Inlocuit distributie
  • Servicii vopsitorie
  • Servicii tinichigerie
  • Service roti

Telefon

0722.426.737

Program

LUNI-VINERI:  08:00 – 17:00
SAMBATA:  INCHIS
DUMINICA:  INCHIS

Galerie foto